5 Ekim 2010 Salı

nein turkish yah

Nbr jnms ? xD

Başıma gelenler silsilesi.

La. Uzun zaman oldu.

Pazartesi Goethe Enstitüsüne gittim. İşte pazartesi salı almanca temeli olanların çarşamba da almanca temeli olmayanların kayıt günü. Ordaki adam bana "sen 3 yıl lisede görmüşsün almanca pazartesi gel hımhım" dedi diye pazartesi gittim.
Bi kadın geldi karşıma. Wie heisst du? dedi. ich heisse serkan dedim. Ondan sonra başladı almanca sorular sormaya. arada "türkçe şey etsem" dedim nein turkish hast hust dedi böyle sonra sordu da sordu. Karşısında soğuk terler döktüm. Baktı olmuyor "sizin menfaatiniz için 1. kurdan başlamanızı öneririm" dedi. Soğuk ter döktüğümle kaldım. Hepsi o "yaparsın edersin" diyen amcanın suçu.Yarın yine gidicem hiç bilmeyenlerin kayıt günü diye.

La o değil de hukuk fakültesinin öğrenci işleri de bi tuhaf. "ahmet bilmemkim ivedilikle öğrenci işlerine başvurmanız rica olunur" diye yazmışlar kapıyla. İVEDİLİKLE TERK EDİN BURAYI ŞİMDİ.


5 yorum:

  1. recep ivedik. hoh hoh hoh.

    YanıtlaSil
  2. Ben ikinci dönem başlamayı düşünüyorum almanca kursuna da nereye gitsem karar verememekteyim. Goethe g.te kaçıyor diyorlar fiyat olarak ama eğitim cart curt daha iyi tabii.

    Bu arada "nein turkish hast hust" afdadsadfaf

    YanıtlaSil
  3. Bilmem ki. Arkadaşım galatasaray üniversitesi dil kurslarından almancaya gidiyor. Memnun kendisi. Fiyat da goetheye göre daha iyi yani 200küsur olması lazım bir kur. Orası da mümkün olabilir.

    YanıtlaSil