27 Temmuz 2011 Çarşamba

zaman akıyor karşim.

Aşağıdaki son girdinin tarihi ile günümüzün tarihini kıyaslayıp "zaman çabuk geçiyor" tespitinde bulunacak değilim.

Teyzemle İKEAya gittik benim yeni evime masa alacaktı. İKEA ne güzel yermiş meğersemki. Özellikle yemek yenilen bömlümdeki sınırsız içki olayı çogüzel bence. Sonuç olarak iki masa vardı modeli aynı biri siyah biri kahverengi. Herkes siyah alıyor diye kahverengiyi indirime sokmuşlar. Ben de siyah aldım işte. (hayır kahverengi aldım tabii ki) Bir de teyzeme masaüstü vantilatörü aldırdım. Alalım bunu alalım alalım alalım bence almalıyız dedim aldık.
Teyzemin yaşadığım evin sokağını "cennet mahallesi sokağı" olarak adlandırması ise beni derinden etkiledi. Gece 1'e kadar gonşular sokaklarda çekirdek çitliyorlar o ayrı.

Yaz tatilim akıllara zarar geçiyor. Bodrum'a aktım işte geçen. Sonra Yılmaz Özdil'leydim bodrumla ilgili yazısını beraber yazdık. Facbookta paylaşım rekoru kırıyor.

Şaka la. Modern family olsun game of thrones olsun çok fena izliyorum olay bu. Bir de grammer in use serisinden bölümler çalışıyorum. Yabacı dizi izlerken "şu an ingilizcemi geliştiriyorum" dersek eğer, zamanımızı boşa harcadığımız fikrinden uzaklaşırız. Ayrıca lise hayatımda aldığım ingilizce eğitiminin 5 katını bu dizilerden öğrendim o da gerçek.

Hayatıma katmayı düşündüğüm aktivite ise pazar günü atlas dergisinin tarlabaşı gezisine katılmak olacak. Hani gurup halinde daha güvenle gezerim diyerekten dediydim.


Bunusonradanyazdım: "İKEAda sınırsız içki" düşünsene. Elalem içiyor. Sonra 35 metrekarelik evciklerde sızıyorlar falan. Evet bunların olmaması için içki yerine içecek yazabilirdim. Ancak yapacak bişey yok.

5 yorum:

  1. ahahahah güldüm yazıyı okurken ya :) komiksin monsieur ;)

    YanıtlaSil
  2. OHA monsieur. Çoğulu ise messieurs. Fransız Kültür merkezinde dirsek çürütmenin faydaları. (düşün ki ne hallerdeyim. )

    YanıtlaSil
  3. pazar günü o sıcakta gittiğimize değer inş genç. ya benle de ikea'ya gelsene, kıyafetlerimi koyacak birşey almam lazım.mesela dolap olabilir.olmadı kutu. odamda bir tane sandalye var daha.. :D

    YanıtlaSil
  4. AY YAZIK SANA. Tamam ev arkadaşımı da ayartayım 3ümüz gidelim isveç köftesi de yerik.

    YanıtlaSil
  5. tamam.ev arkadaşına söyle okulda hiç karşılaşamıyoruz bu ara. zaten yanından geçip tanımadım kendisini o beni tanıdı(ciddi körüm). bari ikea'ya gidelim :P

    YanıtlaSil