27 Ocak 2011 Perşembe

beyin bedava.

Fransızca dersinde hoca sürprüz yaparak şarkı dinleyeceğimiz belirtti. Ve çalan parça mon mec a moi'ydı lan. Sevinçten öldüm. Hoca da "patğisyanın aksanı süpeğ süpeğ" dedi. Kaas da peynir demekmiş. Patrisya peynir. Serkan Peynir. Düşünsene. Değişik.

Neyse la. Beyin bedava sonuçta. Saat 13 gibi modernbanliyöye bindim. Kartal civarındayken "oha benim akşam dersim vardı" dedim kendi kendime. Çünkü beyin bedava. Sonra o kadar gelmişken bari eve gideyim sonra bi daha gelirim dedim. Beyin bedava karşim. Eve girmem ile çıkmam arasında 1 saatlik süre var idi. Sonra bir daha tuzladan kadıköye göçtüm. Neden? Çünkü beyin bedava.

Eve dönerken de 3 tane kız geldi duraklardan birinde. Önce çaldılar söylediler sonra para istediler kimse vermeyince "hepiniz pokumu yiyin" diye bağırıp kaçtılar falan. Bunların hepsi kadıköyde oldu.

Yarın da son sınavım var. Türkçede hoca aşkı okuyun dedi. Sonra fotokopiye 25 sayfa çözümleme bırakmış. Bildiğin bilimsel metodlarla kitabı çözümlüyorlar. Yani sanırım öyle. Zira daha okumadım.

Görüşürük la. Bay.

4 yorum:

  1. Merci beaucoup beaucoup...

    YanıtlaSil
  2. Aşk'ı mı okuyun? Türkçe sınavı için.

    Nası lan?

    YanıtlaSil
  3. Bildiğin elif şafağın aşk'ı mı?

    Neyse beyin bedava.

    YanıtlaSil
  4. @prof. de rien.

    @feanor; He öyle yani. Mesela soru vardı sınavda "Aşk kitabında hangi bölüm yoktur? A)hava B)toprak C)su D)rüzgar" gibi.

    @mavi adam; bildiğin öyle yani.

    YanıtlaSil