20 Şubat 2011 Pazar

eyiya.

Nağbersğin. Yes.

Bu gün annem ve babam ile bizim küçük, arkaya oturmak için önden atlamalı arabamıza doluştuk ve bırança gittik. 15184 kere "eheh okulum iyi ya hukuk falan." demek zorunda kaldım.

Çünkü etrafımdaki herkes lisede örtmenimdi.

Oha ne oldu. Daha önce hiç dinlemediğim halde kendimi cem adrian konserine bilet sipariş ederken buldum. Arkadaş gazı bu olsa gerek. "gelgelgelsendegelegleglegl"

15 Şubat 2011 Salı

çok tuhaf lan.

Çok tuhaf bir şey oldu.

4 yıl önce falan. The color purple filmini izlemiş ve ÇOK beğenmiştim.

Çok tuhaf bir şey oldu.

Ardından fellik fellik türkçeye "renklerden moru" olarak çevrilmiş olan alice walker imzalı the color purple kitabını aramaya başladım.

Çok tuhaf bir şey oldu.

İnterneti taradım her yere sordum yoktu. TÜYAPta inkılap yayınevindeki görevli "o kitabın son basısı 1984'te yapıldı bulamazsın" dedi ben de umudumu kestim.

Çok tuhaf bir şey oldu.

Aradan 4 yıl geçti. Bu gün beşiktaşta bir kitapçıda arkadaşımın kitap almasını beklerken etrafa bakıyordum. Kafamı bir çevirdim. Karşımda renklerden moru. 1984 basım. Hemen aldım.

Evet çok tuhaf olan şey buydu.

14 Şubat 2011 Pazartesi

ehiehiei

Şimdi. Ailemi tanıtıyorum: "teknolojiyi ne kadar sömürebiliriz acaba?"

Ananeme bi geldim teyzemler falan toplanmış yemek yiyorlar yanda da laptop açık. Amerikadaki teyzemle görüntülü bağlantı yapmışlar. "o da bize katılsın dedik eheih" tarzı bir bahane ile. HAYIR ANANEMDE KOTA SINIRLI. Nedir bu rahatlık anlamadım.

OOOndan sonra alkımda indirim varmış ferzan özpetek filmlerini yığdım eve. Arkadaşlarlan döndüre döndüre izliyoruz. Mesela bir arkadaşa serseri mayınları verdim karşılık olarak da la mômeyi aldım. Yani bu gün hayatımın amaçlarından bir tanesini gerçekleştirdim ve La Môme filmini izledim. ÖLÜRÜM.

9 Şubat 2011 Çarşamba

piğğ

Naber ? Büyük ölüm tehlikesi içinde kaybolmak var ya. Az evvel büyük ölüm tehlikesi içinde yere düşüyordum la. Zira sandalyem arka taraftan kırıldı.

Yok be kırılmamış vidası düşmüş. Şimdi yaptım da geldim.


6 Şubat 2011 Pazar

silam.

Nağber? Tron efsanesini izledim la.

Şöyle oldu. 3 boyut dediler geldik. Filmin 5 dakkası 3 boyuttu.

Ancak John Hurt'u gördükten sonra yer yer filmden kopup fil adam'ı düşünmeye ve insanlar eğlenirken duygulanmaya başladım orası ayrı.

"I am not an animal, I am a human being" Bak şimdi. Gidiyorum ben. Belki bu postu silerim. Bilmiyorum.

3 Şubat 2011 Perşembe

ne desem bilemedim.

Anber la ? Naer la ? Olum bi düzgün yazamadım. NABER la?

Okumam gereken 518163518 adet kitap var la. Bu konuda dertliyim. Değilim la. Zevkli bence. Ne bileyim.

Tatilimin ilk yarısı da bitmek üzere. Çhok mutsszzm Behn X( Çünkü tatil seven insanlarız. Tatil diyince aklımız çıkıyor hatta.

Bir de tren diye bir şey var. Hatta "haydarpaşşa-gebze arası banliyö treni var" Hayat ne kadar tuhaf ki bi uç haydarpaşa bi uç ise GEBZE. Gelmeyin lan buraya. Mal mısınız? Değilseniz gelmeyin. Ben malım geliyorum. Zira ikametgahım burada. Neyse la sonuçta 15'te 1 defa da olsa modern banliyö geliyor mesela. İşte o zaman ölüyorum sevinçten. Ama tren eskiyse yanı başındaki amcayı "bu tren böbrek taşı döktürür" derken bulabilirsin. Ben buldum.

1 Şubat 2011 Salı

bundan bahsedecek değilim.

Naber la ? Tatilimin 3. günü olduğunu belirtmenin ertesinde tatilde olmaktan dolayı ne kadar sevinçli olduğumdan, alarm sesiyle uyanmamanın harika olduğundan, aklımın çıktığından falan bahsedecek değilim.

Gebzecenter denen yere bi daha gidersem kusarım lan. O derece bıktım yani. Ama penguen kitabevi güzel. Babam ordan kitap almış sevindi. Gösteriyor falan. Annem de bana hediye gelen kitaplara dadandı ben okumadan okuyor sırayla. Dikkat ettin mi muhabbet dede-anane-okul ekseninde giderdi şimdi anne-baba-tatil ekseninde gidiyor.

ZİRA TATİL LAN. Aklım çıktı pardon. Bundan bahsedecek değilim.

Şundan bahsedeceğim. Filaş tivi ve devinimli dansöz. Yalçın abiye katılan adamın telefonunda erotik video bulunması akabinde video gözlerimizin önüne serildi. Koltukaltı yırtmaçlı kıyafet giyen balıketli bıngıldak bi kadının devinimli dansını izlemek ne tuhaf lan.