6 Eylül 2011 Salı

ehihi

NABEEER canolar?

Bu gün Beyoğlu sahaf festivaline gittim. Sanki İstanbulun ortasında değil de çölün ortasında gibi sıcaktı. Öle pişe 2 saat gezindim ama bak. 1den 3e kadar. Ama bak yani. Her sahafı çifter çifter dolaştım böyle gezdim kitaplar aldım eski eski.

Sonra dedim ki gideyim beyoğlu öğretmen evine de biraz dinleneyim. Yolda bi hacı amcaya sordum "beyoğlu örtmenevi nerde acaba" diye. İşte tarif etti sonra "sen öğretmen misin" diye sordu. İçimden dedim ki amca başına güneş mi geçti şu tipime bak ne öğretmeni. Dışımdan dedim ki "yok annem öğretmen". Amca da beni baştan ayağa irite olmuş bir ifadeyle süzüp "belli oluyo zaten" dedi. İşte o an her şeyin bi kamera şakası olduğunu açıklamadılar. NASIL YANİ? türkiye'de "öğretmen çocuğu" diye bi kalıp mı var ki?

Ayrıca İstiklalin ortasında "i love you justin biebeeeeerr" diye kıçını başını yırtan kız vardı. Amcayı bilmem ama o kızın başına kesin güneş geçti. Bence.

Bi de şey var. Dün gece Seda Sayan ve Petek Dinçöz içerikli bi rüya gördüm. İkisi birbirine küsmüş ben de barışsınlar diye PİLAV YAPIYORUM.

11 yorum:

  1. güzel miydi lan festival?

    YanıtlaSil
  2. hayır ona göre gitcem.

    YanıtlaSil
  3. Güzelli bence. Böyle arada "ohaaağ" diye bulunan eski kitaplar çıkıyor. Ama iyice aramak lazım. bi de "hepsine bakayım sonra gelir alırım" deme. Ben dedim ve döndüğümde kitap yoktu.

    YanıtlaSil
  4. Serkan öldürdün yine beni. o nasıl rüya öyle genç? bir de sende ciddi "öğretmen çocuğu tipi" var, benzer arkadaşlarım var oradan biliyorum :P
    o bağıran kıza da gelince... neyse boşver şimdi.annemin dediği gibi "Allah akıl versin". =D

    YanıtlaSil
  5. Valla gördüm öyle bi rüya. Ayrıca o kız için benim ananemin bi sözü var. Ama unuttum şu an :D

    YanıtlaSil
  6. abi eğer insanlara sende de tam sikici tipi var, oha taşşaklı hatun lan gibi kalıplar kullanabiliyorsak öğretmen çoocuğu da nitekim olabilir (gibime geliyr)

    YanıtlaSil
  7. rüya için diyeceğim o ki fixtir; bi tarafın açıkta kalmış akşam iyi örtün lol

    YanıtlaSil
  8. gelin size pilav yapayım da barışın he?

    YanıtlaSil
  9. size gelince pilav yap bana :P sen bize gelince ben de sana yaparım.iyi yaparım yani kendime güveniyorum :D

    YanıtlaSil
  10. mihihi pilava güldüm. Sahaf festivaline de gidebilseymişim keşke...

    YanıtlaSil
  11. Güzeldi festival şimdi bah.

    YanıtlaSil