31 Ağustos 2011 Çarşamba

bayram sonuçta

Şimdi 2 bayram aynı güne geldi. Benim bununla ilgili bi teorim var. "İki bayram aynı günde bence bu işte bi iş var." Evet teorim "bu işte bi iş olduğu" temeli üzerinde yükselmekte. Yani sadece bu.

Dün annemin ve babamın beni kaldırma girişimleri en sonunda neticelendi ve arabaya doluşup çılgınlar gibi tuzla denen istanbulun en doğudaki ilçesine gittik. Babaneme oradan ananeme geçtik ve ben ananemde bildiğin çürüdüm. Gece orada kaldık çünkü. AFAKANLAR BASTI artık. Sıkıntı stres. Teyzemin amerikadan yanında getirdiği acayip klavyeli laptop ve çekmeyen vınn ile maillerime 5 saate bakabildim falan. Ancak teyzem yemek konusunda çılgınlca davranıp beni benden almadı değil.

Süngerbob'u izlemek için "az sessiz olun yağağa" atarım da görmezden gelindi bu da bilinsin.

Sonra işte bu gün dedim ki "oğoğoğo dostum sıkıntıdan ölebilirim o zaman napıyoruz gebzecenter'ın tuzla servisine binip bedeveye gebzeye gidiyoruz oradan eve geçiyoruz."

Servisin durağına gittim o sıcakta servis önümde durdu "he bu gün servis yok he" dedi gitti adam. BENDE YEDİM. Servis yoksa senin burada işin ne ? Adam son servis ya beni almayıp gebzeye dönmeden gidecek çakal. Ben de otobüs+tren+otobüs+otobüs yapmaktansa ananeme geri döndüm akşam babam da geldi aldı bizi.

Tabii eve dönünce hemen şikayet maili döşendim. Cevap vermezler bence.

Zamanında national geographic'e mail atmıştım da cevap vermemişlerdi peheeey.

6 yorum:

  1. national'a ne yazdın serkan?

    YanıtlaSil
  2. Damak tadını sevenlerin dünya rehberi'nde verdikleri bi bilgi ile 6 ay önceki dergilerinde verdikleri bi bilgi birbiriyle çakışıyordu onu bildirdim.

    Evet derginin her köşesini hafızaya aldığım için 6 ay sonra bile hatırlamıştım.

    YanıtlaSil
  3. şaşkınlık veriyorsun çocuk bana..

    YanıtlaSil
  4. Yazması okuması öyle ama yaşaması pek öyle değil :( Yok be çok da kötü değildi yani.

    YanıtlaSil