2 Ağustos 2011 Salı

adam konuşuyor.

Şimdi gençler.

Dün ramazanın ilk günüydü mağlum. Eh ben de yeni eve çıkmışım öğrenci başıma oturuyorum ev arkadaşım da Gepshe'de. Doğal olarak yemek yapıp yemek yerine üsküdar sahildeki iftar çadırına gittim.

Aslında ilkin aklıma gelmemişti bu durum. Hazır çorba almıştım kendime bi de patates.

Sırada beklerken hemen ortama aktım ve amcalarla muhabbete girdim. Daha doğrusu onların muhabbeti bana girdi. ÖLÜYORDUM HE. Bi amca sırada beklediğim süre boyunca sürekli konuştu. Ve bana söz söylemem için bi es bile vermeden konuştu. Şöyle bi de:

--ak parti döneminde ekonomi çok gelişti yaa, Çok iyiler maşallah dedi. Hı hı dedim. Zira beynimi ütüleme faslı fena koymuştu.

5 dakka sonra hukuk okuduğumu söylediğimde ise

-- ak parti de hukuku iyice ele geçirdi bu iktidar döneminde hukukçu da olunmaz ki dedi. Ben böyle baktım amca dedim açlık vurdu heralde dedim. İçimden.

Ezan okunduğunda ise sırada çok güzel oruç açar gibi yaptım. Yaparım acımam.

Sonra bi masada tek başıma yemeğimi yerken Egemen Bağış geldi afiyet olsun dedi. ARKAM SAĞLAM ARTIK OLUM!!!!!11

SONUÇ: 1 ay akşam yemeklerini bedava yiyecek olmam sonucu eve çıkarken yaşadığım ekonomik darbeyi düzelticem biraz. Evde buz dolabı olsa neyse o da yok anam hep dışardan yemek olmuyor.

2 yorum:

  1. off genç eve çıkarken yaşadığımız ekonomik darbe fena sarstı. :/ taktiğini destekliyorum. ama ben yiyemem orada, biliyorum zira kendimi. :)

    YanıtlaSil
  2. Vallahana gayet lezzetli yemekler şimdi evde yapsam daha kötü olurdu.

    YanıtlaSil