3 Ocak 2011 Pazartesi

selam gençlik

Nassın ?

Öylesine sordum zaten CEVAP VERME SEN. Dur la geliyorum.

Geldim. Anne imalatı kek+üzerine sürmek için nutella+süt aldım.

Yılbaşında ne etin la ? Yılbaşı. Yılın başı. Arkadaşın verdiği partideydim ben . Çok çiftli bi partiydi. 5 çift falan. Ortalardan kayboldular bazı bazı.

Ben aç gibi yemek yedim. Halbuki değildim. Yemek dediğim de kısır falan. İnsanlara "kısır ye kısır vereyim mi ?" dedim. Bunu yaparken damla'da benimleydi. (link vermek için açtım ve onun da aynı hususu değerlendirdiğini gördüm)

Sonra damla bi ara gitti. Sonra o gidince bir şeyler oldu. Sonra ben onu arayıp "gız burası dallasa döndü koş gel anlatacaaam" dedim. Sonra damla döndü ve kabak çekirdeği eşiliğinde dedikodu yaptık falan.

Yıllardır yeni yıla fark etmeden giriyordum. Bu sefer party ortamında saydım haliyle. Yeni yılda izlediğim ilk dizi ise The new adventures of old christine idi. Gece 2 gibi izledim.

Güzeldi yani bence. Ne bileyim. Yıl başından çok bi beklentim olmaz ki benim. Midemin alkolü reddettiği bi organizmayım sonuçta.

o değilde asıl stresliyim ben. Final sahibiyim. Her ne kadar 2 hafta var diye az evvel roma hukuku meseleleri kitabını "emeeeen daha çok var" diye kapadıysam da medeni'den 2 anayasadan 1 romadan da 1 kitap çalışmam ve bu arada felsefeden 32 aldım ya onu kurtarmam lazım.

OHA Bİ DE İKTİSAT VAR. Def olunuz.

Sonra bi de makale yazıcam. Anayasa hukuku dersinde. Nefret suçlarıyla ilgili. Kısmetse final sonrası tatilde topladığım kaynakları okumaya başlıycam.


Bi de şey: Bu yazıda içimi döktüm falan.

2 yorum:

  1. bana yazıyorum deyip nerelerde gezindin serkan. ayıp.

    YanıtlaSil
  2. Çok pis alemlere aktım.

    Ki sana yazayım dediğimde onu o an yapacağımı ima etmemiştim. İMA.

    YanıtlaSil