13 Ocak 2011 Perşembe

naer dermişim mesela.

naer la. a ile e arasında bulunması gereken b nereye gitti bilemiyoruk.

Pazartesi günü anayasa ile başlıyorum finallere. Bütün amfide notlarım geziyor. Cep telefonuma "senin notlardan sonra kendiminkileri çöpe attım" tarzı mesajlar geliyor falan. Çok sevaba girdiğimi iddia edenler dahi var.

Artık nasıl bir roma ve anayasa notu çıkarmışsam. KAPIŞ KAPIŞ. Neyse la önemli olan çalışmak sonuçta. Yani orada gayet açık ve güzel notlar olsa dahi çalışmazsan ne işe yarayacak. -yazar burada notlarını övüyor-

O değilde meşruiyet yerine meşrutiyet yazıp sonra içinde bu hatanın bulunduğu notu insanlara verirken ne düşünüyordum bu bir merak konusu. Arkadaş beni aradı ehieheihi çok güldüm lee diye. Ben de güldüm. Sesli güldüm. Seksli güldüm.

Yarın ders olmadığı halde okula gidicem. Bizim kütüphanede meymenet yok da tıp fakültesinin kütüphanesi çogüzel. Orada çalışıyoruz falan. Yarın 130da karşılaşabiliriz yani. (130 bir İETT şeysidir)

Zira evde yata yata çalışıyorum. Hatta yata yata yatıyorum. Bu dertten çok muzdaripim. Hatta hani evdeyken de gidilecek bi kütüphane bulabilsem diye "tuzla halk kütüphanesi" diye arattım googleda. Sonra saçma sapan şeyler çıktı bıraktım bu hayali.


6 yorum:

  1. salaksın oğlum ya..beni çağıracaktın o notlara piyasa açardık..cebimiz para görürdü..off..(not:serkan aldığı notlara yanlış bilgi girer ve öyle dağıtır..zira dşük not alsınlar diye..)

    seksli gülmek ile insanları tahrik ediyorsunuz ve sapkınlıklara meyil etmelerine neden oluosunuz..yola gel..

    pendik halk kütüphanesine git dicem trenlede..maşallah trende de en çok durak tuzla pendik arası..:D

    YanıtlaSil
  2. @agin; ticari zekamın -500 olduğunu bilmen lazımdı bunca zaman sonra. Ben not satma işine girsem zararla çıkardım yani. Bi de hayırseverim. (hıhı)

    Çok fena seksli gülerim.

    Tren de neymiş 130um var benim.

    YanıtlaSil
  3. bence de parasıynan değil mi diyeydin. o kadar kafa patlatmışındır, boru değil neticede. başarılar bu arada :D

    YanıtlaSil
  4. yok lan ders çalışırken öylesine kitaptan çıkardığım notlar falan. Sonra istediler verdim yani.

    YanıtlaSil
  5. Seksli güldüm'e setli güldüm, gülme seti.

    O değil de yata yata yatmaktan hepimiz muzdaribiz.

    HAYAT ZOR.

    YanıtlaSil
  6. o notların sırrını biliyorum, sinsi seni.

    YanıtlaSil