27 Ocak 2011 Perşembe

beyin bedava.

Fransızca dersinde hoca sürprüz yaparak şarkı dinleyeceğimiz belirtti. Ve çalan parça mon mec a moi'ydı lan. Sevinçten öldüm. Hoca da "patğisyanın aksanı süpeğ süpeğ" dedi. Kaas da peynir demekmiş. Patrisya peynir. Serkan Peynir. Düşünsene. Değişik.

Neyse la. Beyin bedava sonuçta. Saat 13 gibi modernbanliyöye bindim. Kartal civarındayken "oha benim akşam dersim vardı" dedim kendi kendime. Çünkü beyin bedava. Sonra o kadar gelmişken bari eve gideyim sonra bi daha gelirim dedim. Beyin bedava karşim. Eve girmem ile çıkmam arasında 1 saatlik süre var idi. Sonra bir daha tuzladan kadıköye göçtüm. Neden? Çünkü beyin bedava.

Eve dönerken de 3 tane kız geldi duraklardan birinde. Önce çaldılar söylediler sonra para istediler kimse vermeyince "hepiniz pokumu yiyin" diye bağırıp kaçtılar falan. Bunların hepsi kadıköyde oldu.

Yarın da son sınavım var. Türkçede hoca aşkı okuyun dedi. Sonra fotokopiye 25 sayfa çözümleme bırakmış. Bildiğin bilimsel metodlarla kitabı çözümlüyorlar. Yani sanırım öyle. Zira daha okumadım.

Görüşürük la. Bay.

vazap

Olum biz İtalyan mıyız? Yoksa İtalyanlar mı bizden?

Şu video üzerine bu soruya kafa yormaya başladım..

Yarın son sınavımı olucam da. Böyle bir boşluğa düşme bir ferahlama havası içine girdim bari böyle şeylere kafa yorayım dedim.

22 Ocak 2011 Cumartesi

ehihe

naer la.

Mesela şey. Ben böyle açıyorum yazı bölümünü. Aklımda hiçbir şey olmadığı halde yazmaya başlıyorum gerisi geliyor. Twitter'da öylesine "naber" diyip başladım. Aha şu çıktı ortaya:

"naberlans. Çoğul konuştum. S takısı. Es takısı deniyor.ay en ci var bi de. Şimdiki zamanda falan. İNGİLİZCE KURSUMUZ BİTMİŞTİR"

Asıl konumuza gelirsek. Asıl konumuz ortada bi konunun olmaması olgusu. Yeni kalktım la mesela ben. Tam bir bilgisayar manyağı+bağımlı portresi çizerek laptopu açtım ortamlara aktım hemen.

Patricia Kaas iyi lan bence. Güzel yani. Mesela yana onun şarkılarından bi kolaj yapıcam birazdan. Evet karar verdim.

Bi de karar verdim blogun temasını felhan değiştiricem. Elbette yukarıya patricia kaas'ın fotoğraflarını döşeyip kendimi tekrar edecek değilim.

Dedem kahvaltıya çağırdı la görüşürük.

ananem kederli benim.

yemek yaptı yiyen yok. hayır yemeği kötü olduğundan değil. Kaç gündür bi o teyzem bi bu teyzem bir şeyler getirdi. Yarın da sıranın annemde olması kadını isyana teşvik etti. Teyzem ve kocasına kurufasülyeyi dayattı az evvel.

ben de kederliyim. Evlilik birliği dersinde çok atarlı şeyler oluyor.

Görüşürk.

Bi de şey. kedi canınızı sizin. Estağfurullah hocam emredin işala.

19 Ocak 2011 Çarşamba

Şimdi çok sosyetik olucam

MS135 yılında, İmpubes, tutor'un auctoritas'ını almadan bir stipulatio yapmış, edimini ifa etmiş daha sonra geri istemiştir.

Mesela yarın sınavda böyle bi cümleyle karşılaşabilirim. Hocalar pratik sorusunu aynen sınava alacak cinsten olursa tabii. Soru olarak da "hukuki durumu belirleyiniz" gibi asortik bir şey karşıma dikilebilir.

ROMA OLUM.

İçimi döktüm gidiyorum. Ben bu güne bu gün ipso iure ergin olmuş bi insanım. AY YETER. Kusucam.

18 Ocak 2011 Salı

hişt

naer la.

Otobasta yolculuk ederken telefonumdaki müziklerden sıkılmam ve akabinde radyoyu açmam; çeken tek frekansın bir ilahi programı olması ve orada davullu zurnalı ilahi okunuyor olamsı beni benden alan şey oldu bu gün.

Görüşürüz.

çalışmak istemiyorum lan.



ÇALIŞMAK İSTEMİYORUM LAN.- amasigarakullanmam-

13 Ocak 2011 Perşembe

naer dermişim mesela.

naer la. a ile e arasında bulunması gereken b nereye gitti bilemiyoruk.

Pazartesi günü anayasa ile başlıyorum finallere. Bütün amfide notlarım geziyor. Cep telefonuma "senin notlardan sonra kendiminkileri çöpe attım" tarzı mesajlar geliyor falan. Çok sevaba girdiğimi iddia edenler dahi var.

Artık nasıl bir roma ve anayasa notu çıkarmışsam. KAPIŞ KAPIŞ. Neyse la önemli olan çalışmak sonuçta. Yani orada gayet açık ve güzel notlar olsa dahi çalışmazsan ne işe yarayacak. -yazar burada notlarını övüyor-

O değilde meşruiyet yerine meşrutiyet yazıp sonra içinde bu hatanın bulunduğu notu insanlara verirken ne düşünüyordum bu bir merak konusu. Arkadaş beni aradı ehieheihi çok güldüm lee diye. Ben de güldüm. Sesli güldüm. Seksli güldüm.

Yarın ders olmadığı halde okula gidicem. Bizim kütüphanede meymenet yok da tıp fakültesinin kütüphanesi çogüzel. Orada çalışıyoruz falan. Yarın 130da karşılaşabiliriz yani. (130 bir İETT şeysidir)

Zira evde yata yata çalışıyorum. Hatta yata yata yatıyorum. Bu dertten çok muzdaripim. Hatta hani evdeyken de gidilecek bi kütüphane bulabilsem diye "tuzla halk kütüphanesi" diye arattım googleda. Sonra saçma sapan şeyler çıktı bıraktım bu hayali.


10 Ocak 2011 Pazartesi

Beni çekemeyen iki msn sahibi üst üste gelmiş. Hemen print screen ettim.

Bi de şey.

8 Ocak 2011 Cumartesi

naberla

Finale sahibim.

Final yani. Bizim kütüphanede alt katta lisans öğrencileri çalışıyor, asma kat var orada da yüksek lisansçılar çalışıyor. Geçen gizlice üst kata sızdım ders çalışmaya. (yok lan gizlice değil. "amca aşağıda yer yok üste çıkayım mı çalışmak için be hadi be" dedim. Amca de "eyi madem" dedi. )

Ordaki bi adam "sizin de vizeleriniz var şimdi dimi ehieki" dedi. Hayır final var artık sistem değişti diyerek adamı şoke ettim ve aşağı döndüm. Zira çok rahatsız lan orası.

Ama adam almanca bi kitaptan defterine simultane çeviri yaparak ve boynundaki sosyete fuları ile hayranlığımı kazandı o ayrı.

Neyse lan ben final diyodum. Dersane olanı değil.

Bide şey. Güveyli evler gördüm kurulmuş yaya benzer, güveysiz evler gördüm kurumuş çaya benzer. Tamtaramtatam tarataratam. (oryantal efekt)

3 Ocak 2011 Pazartesi

selam gençlik

Nassın ?

Öylesine sordum zaten CEVAP VERME SEN. Dur la geliyorum.

Geldim. Anne imalatı kek+üzerine sürmek için nutella+süt aldım.

Yılbaşında ne etin la ? Yılbaşı. Yılın başı. Arkadaşın verdiği partideydim ben . Çok çiftli bi partiydi. 5 çift falan. Ortalardan kayboldular bazı bazı.

Ben aç gibi yemek yedim. Halbuki değildim. Yemek dediğim de kısır falan. İnsanlara "kısır ye kısır vereyim mi ?" dedim. Bunu yaparken damla'da benimleydi. (link vermek için açtım ve onun da aynı hususu değerlendirdiğini gördüm)

Sonra damla bi ara gitti. Sonra o gidince bir şeyler oldu. Sonra ben onu arayıp "gız burası dallasa döndü koş gel anlatacaaam" dedim. Sonra damla döndü ve kabak çekirdeği eşiliğinde dedikodu yaptık falan.

Yıllardır yeni yıla fark etmeden giriyordum. Bu sefer party ortamında saydım haliyle. Yeni yılda izlediğim ilk dizi ise The new adventures of old christine idi. Gece 2 gibi izledim.

Güzeldi yani bence. Ne bileyim. Yıl başından çok bi beklentim olmaz ki benim. Midemin alkolü reddettiği bi organizmayım sonuçta.

o değilde asıl stresliyim ben. Final sahibiyim. Her ne kadar 2 hafta var diye az evvel roma hukuku meseleleri kitabını "emeeeen daha çok var" diye kapadıysam da medeni'den 2 anayasadan 1 romadan da 1 kitap çalışmam ve bu arada felsefeden 32 aldım ya onu kurtarmam lazım.

OHA Bİ DE İKTİSAT VAR. Def olunuz.

Sonra bi de makale yazıcam. Anayasa hukuku dersinde. Nefret suçlarıyla ilgili. Kısmetse final sonrası tatilde topladığım kaynakları okumaya başlıycam.


Bi de şey: Bu yazıda içimi döktüm falan.