27 Temmuz 2011 Çarşamba

zaman akıyor karşim.

Aşağıdaki son girdinin tarihi ile günümüzün tarihini kıyaslayıp "zaman çabuk geçiyor" tespitinde bulunacak değilim.

Teyzemle İKEAya gittik benim yeni evime masa alacaktı. İKEA ne güzel yermiş meğersemki. Özellikle yemek yenilen bömlümdeki sınırsız içki olayı çogüzel bence. Sonuç olarak iki masa vardı modeli aynı biri siyah biri kahverengi. Herkes siyah alıyor diye kahverengiyi indirime sokmuşlar. Ben de siyah aldım işte. (hayır kahverengi aldım tabii ki) Bir de teyzeme masaüstü vantilatörü aldırdım. Alalım bunu alalım alalım alalım bence almalıyız dedim aldık.
Teyzemin yaşadığım evin sokağını "cennet mahallesi sokağı" olarak adlandırması ise beni derinden etkiledi. Gece 1'e kadar gonşular sokaklarda çekirdek çitliyorlar o ayrı.

Yaz tatilim akıllara zarar geçiyor. Bodrum'a aktım işte geçen. Sonra Yılmaz Özdil'leydim bodrumla ilgili yazısını beraber yazdık. Facbookta paylaşım rekoru kırıyor.

Şaka la. Modern family olsun game of thrones olsun çok fena izliyorum olay bu. Bir de grammer in use serisinden bölümler çalışıyorum. Yabacı dizi izlerken "şu an ingilizcemi geliştiriyorum" dersek eğer, zamanımızı boşa harcadığımız fikrinden uzaklaşırız. Ayrıca lise hayatımda aldığım ingilizce eğitiminin 5 katını bu dizilerden öğrendim o da gerçek.

Hayatıma katmayı düşündüğüm aktivite ise pazar günü atlas dergisinin tarlabaşı gezisine katılmak olacak. Hani gurup halinde daha güvenle gezerim diyerekten dediydim.


Bunusonradanyazdım: "İKEAda sınırsız içki" düşünsene. Elalem içiyor. Sonra 35 metrekarelik evciklerde sızıyorlar falan. Evet bunların olmaması için içki yerine içecek yazabilirdim. Ancak yapacak bişey yok.

18 Temmuz 2011 Pazartesi

hop.

Blogumun temasını değiştiresim var. Evet canım sıkılıyor. Ama blogun temasını değiştirmeye kalkışacak kadar değil. Dursun yani.

"bu hafta kavrulacağız!!!" tarzı bi haber okudum az evvel. Şu an olduğundan daha çok terleyebilme potansiyelim var demek ki.

Bu gün ev sahibimiz geldi sabah sifonu yapsın diye tesisatçı getirmiş. Mutfağın halini görünce "bekarlık sultanlık derler yalan di mi?yohyohyoh biz de bekar olduk anca bu kadar oluyo hehehe" dedi. Sonra güldük falan. Ancak hain kombi günlerdir su kaçırıyordu bu gün tam tesisatçı geldi su kaçırmaz oldu. Kıracaktım ha.

Glee'nin bitmesi üzerine yaşadığım boşluğu modern family izleyerek kapatıyorum. Bi de english grammar in use aldım onunla ilgilenicem işala.

Bi de Lady Gaga.

17 Temmuz 2011 Pazar

Şimdi

Şöyle bi olgu var: GLEE.

3 gün içinde 2. sezonu da bitirdim. İzleyecek bölüm kalmadı mal oldum boşluktayım. OF bi daha manyak gibi dizi izlemiycem yarebbim amin. Kendimi durdurmam lazım. Youtube'dan deli gibi bi daha bi daha izliyorum şarkılarını falan. Kurt'un single ladies ise favorim yani. ooo ooo ooooo falan.

berat kandilinin olduğu gün çarşaflı bi teyzenin yaklaşıp askılı ve şort giyen kız arkadaşımıza "yevrum sen de tesettüre gir bu akşam tövbe et emi yavriim" diyip ben su içerken de imalı olarak "bu gün de oruç tutmak lazım idi " demesi beni çok şaşırtmadı. Sonuç olarak bulunduğumuz mekan Üsküdar idi.

9 Temmuz 2011 Cumartesi

Selaaaaağm.

TATİL DEVAM EDİYOR GENÇLERR!

Evet devinimli bi giriş yaptım. Ama TATİL. Aklım çıkıyor demiş idim.

Bu hafta evde yalnızdım. Annemler 2 haftalığına tatile gittiler ve ben evin asi genji olarak "gelmjem yhaaa ouf büyKleR arasnda napçem beeehn" diyerek stay at home yhanee Xd.

Yukarıdaki paragraf çok saçma oldu. Neyse annemler 2 haftalık tatillerini bir haftaya kısaltma kararı aldılar. Yarın gelecekler. Geçenlerde ev boş rahat ederiz diye liseden arkadaşlarımı çağırdım. (elbette baş konuk olarak agin bey de vardı. )

Elimin çok yavaş olduğunu öğrendim. alt tarafı hazır çorba makarna salata ve cacık yapacaktım ama 2 saatte bitiremedim zor yetişti. Sonracıma Soraya'yı taşlamak'ı izledik. Benim ikinci izleyişimdi. Kendime eziyet etmeyi sevmiyorum hayır. AMA FİLM FENA. Gece rüyama girdi mesela.

Son olarak bu günü felsefi bir soru ile bitirmek icap etmekte efenim: Benim sabahtan akşama kadar Glee izleme durumunu ne yapmalı? Beynim müzikal düşünüyor artık. AMA Glee yani. Lütfen. ÇOK GÜSEEEEL.

Şimdi gidip 3 gündür sıcak suda (ilkin sıcaktı) beklettiğim yağ kaplı tavayı temizlemem lazım. Anamlar geleyor yarın.

5 Temmuz 2011 Salı

tatil. Aklım çıktı.

Şimdi:TATİL. tatildeyim ve aklım çıktı. Sevinçten. TATİL çünkü. İlk iki haftası da harika geçti he. Osmaneli, İznik ve Gökçeada gördüğüm, İznik gölü ve Ege Denizi yüzdüğüm yerler.Devamı da böyle olmalı bence.

Ayrıca şu manzara hayatımda canlı gördüğüm ve fotoğrafladığım en iyi manzara olabilir. BENCE yani.



Ondan sonra eve çıktım ben. Bayağğ arkadaşımla falan. Suyu elektriği doğal gazı açtırdık falan. (kombiyi çalıştıramadık) Beyaz eşya yok salon boş odalarda bi yatak bi dolap var ama yaşanıyor yani. YAVAŞ YAVAŞ hallederiz artık yeev. Emlakçımız da bildiğin hacı idi. Sakallı falan. "İnşallah hallederiz maşallah" dedi durdu. Harun Yahya ile ev kiralama seansı gibiydi. Ama adam iyi yani. Beni de sevdi (H)

Günün kahramanı ise babam. Telefonda farkında olmadan ttnet'ten turknet'e geçmiş. Bi de bilmiyorum diyor soruyorum neye geçtik diye. TTnet i aradım kayıt yok dediler falan. Bütün gün onunla uğraştım sonra annem hatırladı ki Turknetmiş.

Sonra iki liraya sahaftan ABBA GOLD albümünü buldum aldım dinliyorum.