15 Haziran 2011 Çarşamba

1273

"Duhulün tam olmaması babalık karinesinin doğumuna engel teşkil etmez."

Aile hukuku kitabından bi alıntı. Çok acayip bir dilce yazılmış bence. Duhul falan. Beyin fonksiyonlarım kaydı bu gün. Çünkü medeni finalim var. Bu konuda heyecanlıyım.

Ben neden mi böyleyim? Because tonight it is showtime baby.


12 Haziran 2011 Pazar

burçak tarlasında yar yar gelin olması

Türkiye bir burçak tarlası gençler.

2009 Eurovision Norveç'in yaptığını şimdi AKP yaptı iyi mi? Oysaki ben bir heyecan olsun bir şey bekliyordum.

7 Haziran 2011 Salı

is the best day ever

İkitsat sınavında "bir bardak su sezen aksu" türevlerinde* farklı tekerlemeler eşliğinde salladığım 3 sorudan 3ü de doğru çıktı. Şans akıyor benden yeaaa.

Mutluyum bu gün yani genşler.

*Türev diyorum ama LYSde türev sorularının yarısını yapamamıştım he. Ama dikkat ettiysen dipnot attım. Bu ise benim makale yazma pratiğimin bi sonucu.

6 Haziran 2011 Pazartesi

hava feci sıcak bence.

Şimdi size insanın hayatını çileden çıkartabilecek bir kelime grubu yazıcam: Saadet Partisi.

Adamlar Kadıköy rıhtımı kapatmışlar. Ne için. Toplasan 150 kişinin olduğu bi miting için. Biz hayatını yaşamak zorunda olan insanlar da ellerinde çantalar sıcağın ortasında haydarpaşa-tepe nautilus arasını yürümek zorunda kaldık. Yalnız yol boyu parti ve genel başkanı hakkında yaşlı teyzeler tarafından çeşitli sıfatlar türetildi. Duydum yani.

Neyse sonuçta bu gün Anayasa sınavım iyi geçtiğine göre rahatlayabiliriz. Yalnız 40 puanlık soru ve kocaman boşluk görünce %10 barajı olsun yürütme olsun reyizi cumhur olsun iyi döşendim stres attım he.

Sonuç olarak i was born this way , yapacak bir şey yok.

3 Haziran 2011 Cuma

mesela.

Mesela bu gün otobüste kendimi turşu kavanozuna sıkıştırılmış hıyar gibi hissettim. Ölüm gibiydi. Herhalde 151984 kere para al para ver akbil al bas geri ver yaptım.

Mesela internette oy verdiğim otobüs modeli birinci gelmiş ona sevindim bak. Erguvan renkli kareli falan.

Mesela Hanımın Çiftliği. Bu gün yemek yerken ananem izliyordu yine. "cidden merak ettim şu kitabı bi okuycam ya" dedim. "aaaa dizinin kitabını da mı yazdılar" diye cevap verdi. Böyle şeyler oluyor bizim ev ahalisi dizi manyağı gibi. Öyle gibi.

Mesela avlu. Bizim okulun en güzel şeyi. Sabahları orada yaptığım kahvaltılarda doymuyorum ama. Kuşlar yarısını götürüyor.

Mesela iktisat. Bu dünyada marjinal teknik ikame oranı diye bir şey var. Ve siz hala bu kadar rahat yaşayabiliyorsunuz. Ben yaşayamıyorum.

Ancak gel gör ki dünyayı iyi kılan insanlar da var. Mesela anayasa hocamız. 2 saatlik blok ders yapıp ders sonunda beyni akmış öğrencilere bakıp "bu anlattıklarımdan sınavda bir soru gelecek; ama dersi dinlemeyenler için üzgünüm demekten başka yapacak bir şeyim yok" dedi. Aha sıçışlardayız derken; baktım ki bize anlattıklarının özetini gazetedeki köşesine yazmış. CANIM YA. Hemen yazdırdım şimdi okuyacağaaam.

Görüşenzieyieieyieiyeiyeiyie. (bay)